Διεκδίκηση

Διεκδίκηση απαιτήσεων :
Μία ακόμα προστιθέμενη αξία της Σύμβασης Ασφάλισης Πιστώσεων Διεκδίκηση απαιτήσεων στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο


H προσπάθεια διεκδίκησης των ανείσπρακτων απαιτήσεων μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, ειδικότερα αν ο αγοραστής σας έχει προβλήματα ρευστότητας. Το ζήτημα είναι να τον πείσετε ότι πρέπει να πληρώσει εσάς και όχι κάποιον άλλο προμηθευτή του.
Όσον αφορά στους πελάτες εξωτερικού, μπορεί να βρείτε δύσκολο το χειρισμό των προβλημάτων γλώσσας, των νομικών εμποδίων αλλά και των εθίμων και εμπορικών συνηθειών που επικρατούν σε κάθε χώρα. Κατά τη διάρκεια δεκάδων ετών λειτουργίας των ασφαλιστών πιστώσεων, έχουν αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο στελεχών και συνεργατών. Είναι εξειδικευμένοι στη διεκδίκηση απαιτήσεων σε όλες σχεδόν τις χώρες όπου προσφέρεται Ασφάλιση Πιστώσεων. Στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, γνωρίζουν τα κύρια χαρακτηριστικά των οφειλετών με αποτέλεσμα να είμαστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Γνωρίζουν τον νόμο και την τοπική νομική πρακτική, μιλούν την γλώσσα της χώρας και έχουν την τεχνογνωσία ώστε να δουλεύουν αποτελεσματικά. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα στη διεκδίκηση από ότι εσείς. Επιπλέον, αν δεν καταφέρουν να επανεισπράξουμε όλο το ποσό, τα έξοδα διεκδίκησης προστίθενται στη ζημία και καλύπτονται κατά το ίδιο ποσοστό όσο και το κεφάλαιο.
Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την διεκδίκηση των απαιτήσεών σας
Η προσέγγισή τους είναι ευθεία και διαφανής. Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε, για λογαριασμό σας, την εξόφληση των ανείσπρακτων απαιτήσεών σας, χωρίς να διαταράξουμε τις καλές σχέσεις ή τις εμπορικές σας συναλλαγές. Διατηρούν τα υψηλότερα επίπεδα ηθικής, εγγυόμαστε διακριτικότητα και σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο των προσπαθειών.

Οι συνεργάτες μας